Kerst

Zorg voor wat kerst voorpret en Pimp je (oude) kerstballen met deze te gekke stickers. In een handomdraai maak jij van je oude kerstballen weer hippe ballen die helemaal van deze tijd zijn! Met onze kers kraslabels maak je cadeaus uitpakken op kerstavond nog spannender.
pimp je kerstbal

Kerstavond

Kerst kras cadeaulabels

0,505,00
In navolging van de Sinterklaas kras cadeau labels, nu ook een Kerst variant. Op kerstavond zijn kinderen vaak overenthousiast en zijn de cadeaus onder de boom snel verdeeld. Door de bovenlaag van de kerstman zijn baard weg te krassen, blijft het tot het laatst een verrassing voor wie het cadeau bedoeld is. De labels worden geleverd met een los krasbaardje, zodat je zelf de naam kunt schrijven en er de krassticker overheen kunt plakken. Per stuk €0,50 12 stuks voor €5,00

Kerstbal met naam

9,95
Platte glazen kerstbal voorzien van naam en/of geboortedatum of jaartal. De kerstbal kan zelf naar eigen wens worden gevuld met bijvoorbeeld; veertjes, dennen takje, fake sneeuw, confetti, blauwe of roze muisjes, enzovoorts.

Pimp je kerstbal

4,95
Pimp je (oude) kerstballen met deze te gekke stickertjes. In een handomdraai maak jij van je oude kerstballen weer hippe ballen die helemaal van deze tijd zijn! Verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud. Mocht je de stickertjes nou heel graag in een ander kleurtje willen, valt dit natuurlijk altijd te bespreken. Er zitten 2 velletjes met stickertjes in een verpakking dit is genoeg om 4 of 5 grote kerstballen en zeker wel 8 kleine kerstballen te plakken (afhankelijk van de hoeveelheid je aanbrengt).