Sinterklaas

Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas is alweer onderweg naar Nederland. Zijn jouw kids er al klaar voor? Ieder jaar brengt Sinterklaas vanuit Spanje een bezoek aan Nederland om alle kinderen in het land cadeautjes en plezier te bezorgen. Maar op pakjesavond zijn kinderen vaak overenthousiast en zijn de cadeaus snel verdeeld, maak het extra spannend met de speciale kraslabels. Zorg voor wat voorpret met de Sinterklaas aftelkalender en kleding.

Pakjesavond

Houten huisjes & Sinterklaas aftelkalender

4,9514,95
Vind jouw kleine het ook zo spannend tot pakjesavond? Met deze stoere houten aftelkalender, kan je iedere dag met een krijtje de resterende nachtjes aftellen. Aftellen geeft kinderen houvast, zo weet jouw kind precies waar hij of zij aan toe is. Als set wordt de aftelkalender aangevuld met houten huisjes voorzien van verschillende sinterklaas afbeeldingen en eventueel de namen van de kinderen of familie. Alle huisjes worden handgemaakt, daardoor is geen enkel huisje hetzelfde en hebben ze een eigen houtnerf. De huisjes hebben een afmeting van: 12,0 x 14,0 x 2,5 cm              Euro 4,95 (per stuk) 15,0 x 17,0 x 2,5 cm              Euro 5,95 (per stuk) 17,5 x 18,5 x 2,5 cm              Euro 6,95 (per stuk) Euro 16,95 (per set van 3 stuks) Kies hieronder jouw huisje:

Magische Sinterklaas sleutel

7,95
Vraagt jouw kindje zich ook af hoe Sinterklaas hun schoentje komt vullen wanneer er geen schoorsteen of open haard aanwezig is? Met deze magische sleutel, voorzien van een foto van je kindje, weet hij precies waar hij moet zijn! En natuurlijk werkt deze sleutel alleen voor Sinterklaas!   Euro 7,95

Romper Sinterklaas met naam

14,95
Jij bent helemaal klaar voor 5 december met een bedrukt Sinterklaas rompertje. Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas is alweer onderweg naar Nederland. Zijn jouw kids er al klaar voor? Verras ze met een bedrukt rompertje met de naam van het kindje. Een bijzonder cadeau om aan te trekken bij de intocht, als schoenverrassing of tijdens pakjesavond. De rompertjes zijn gemaakt van 100% katoen en voelen luxe aan door de dikke kwaliteit. De rompertjes hebben een halslijn in envelopstijl, zodat deze makkelijk over het hoofdje aan en uit getrokken kunnen worden. Onze producten worden met de hand bedrukt en kunnen eventueel iets afwijken van de voorbeeld foto’s. Mooie babykleding wil je graag zo houden. Kies er daarom voor om de bedrukte kleding binnenstebuiten op maximaal 30 graden te wassen zonder wasverzachter en strijk de shirts aan de binnenzijde op een niet al te hoge temperatuur. Alle artikelen worden speciaal voor jou met liefde gemaakt, om deze reden is de levertijd 3-4 (werk)dagen. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden teruggenomen. Romper lange mouw Euro 14,95 0mnd 56 –3mnd 62 – 6mnd 68 – 9mnd 74 –12mnd 80 – 18mnd 86 – 24mnd 92

Sinterklaas buttons

0,954,95
  Deze pinback buttons zijn bedekt met een kras- en UV-bestendige mylar laag. Leuk als schoencadeautje, maar ook voor op bijvoorbeeld een pietenmuts/baret.   5,6cm - Euro 2,50 - 4,5cm - Euro 1,95 - 2,5cm - Euro 0,95   Setprijs Euro 4,95 (3 stuks – 3 afmetingen)

Sinterklaas kras cadeau label

0,505,00
Ieder jaar brengt Sinterklaas vanuit Spanje een bezoek aan Nederland om alle kinderen in het land cadeautjes en plezier te bezorgen. Maar op pakjesavond zijn kinderen vaak overenthousiast en zijn de cadeaus snel verdeeld, en heeft het heerlijk avondje maar kort geduurd. Door de bovenlaag van Sint zijn baard weg te krassen, blijft het tot het laatst een verrassing voor wie het pakje bedoeld is. De labels worden geleverd met een los krasbaardje, zodat je zelf de naam kunt schrijven en er de krassticker overheen kunt plakken. Per stuk €0.50 12 stuks voor €5,00

Slabber Sinterklaas met naam

9,95
Jij bent helemaal klaar voor 5 december met een bedrukt Sinterklaas Slabber Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas is alweer onderweg naar Nederland. Zijn jouw kids er al klaar voor? Verras ze met een bedrukte slabber met de naam van het kindje. Een bijzonder cadeau om aan te trekken bij de intocht, als schoenverrassing of tijdens pakjesavond.   De slabbers zijn gemaakt van 100% katoen en voelen luxe aan door de dikke kwaliteit. Onze producten worden met de hand bedrukt en kunnen eventueel iets afwijken van de voorbeeld foto’s.   Mooie babykleding wil je graag zo houden. Kies er daarom voor om de bedrukte kleding binnenstebuiten op maximaal 30 graden te wassen zonder wasverzachter en strijk de shirts aan de binnenzijde op een niet al te hoge temperatuur. Slabber Euro 9,95 One size Alle artikelen worden speciaal voor jou met liefde gemaakt, om deze reden is de levertijd 3-4 (werk)dagen. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden teruggenomen.

Sweater Sinterklaas met naam

19,95
Jij bent helemaal klaar voor 5 december met een bedrukt Sinterklaas Sweater Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas is alweer onderweg naar Nederland. Zijn jouw kids er al klaar voor? Verras ze met een bedrukt Sweater met de naam van het kindje. Een bijzonder cadeau om aan te trekken bij de intocht, als schoenverrassing of tijdens pakjesavond.   De Sweater is gemaakt van 100% katoen en voelt luxe aan door de dikke kwaliteit. Onze producten worden met de hand bedrukt en kunnen eventueel iets afwijken van de voorbeeld foto’s.   Mooie babykleding wil je graag zo houden. Kies er daarom voor om de bedrukte kleding binnenstebuiten op maximaal 30 graden te wassen zonder wasverzachter en strijk de shirts aan de binnenzijde op een niet al te hoge temperatuur. Sweater Euro 19,95 0mnd 56 –3mnd 62 – 6mnd 68 – 9mnd 74 –12mnd 80 – 18mnd 86 – 24mnd 92 – 104/110   Alle artikelen worden speciaal voor jou met liefde gemaakt, om deze reden is de levertijd 3-4 (werk)dagen. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden teruggenomen.

T-shirt Sinterklaas met naam

17,95
Jij bent helemaal klaar voor 5 december met een bedrukt Sinterklaas T-shirt Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas is alweer onderweg naar Nederland. Zijn jouw kids er al klaar voor? Verras ze met een bedrukt T-shirt met de naam van het kindje. Een bijzonder cadeau om aan te trekken bij de intocht, als schoenverrassing of tijdens pakjesavond.   De shirtjes en rompertjes zijn gemaakt van 100% katoen en voelen luxe aan door de dikke kwaliteit. De shirtjes hebben drukknoopjes op de schouders en de rompertjes hebben een halslijn in envelopstijl, zodat deze makkelijk over het hoofdje aan en uit getrokken kunnen worden. Onze producten worden met de hand bedrukt en kunnen eventueel iets afwijken van de voorbeeld foto’s.   Mooie babykleding wil je graag zo houden. Kies er daarom voor om de bedrukte kleding binnenstebuiten op maximaal 30 graden te wassen zonder wasverzachter en strijk de shirts aan de binnenzijde op een niet al te hoge temperatuur. Longsleeve Euro 17,95 0mnd 56 –3mnd 62 – 6mnd 68 – 9mnd 74 –12mnd 80 – 18mnd 86 – 24mnd 92 – 104/110   Alle artikelen worden speciaal voor jou met liefde gemaakt, om deze reden is de levertijd 3-4 (werk)dagen. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden teruggenomen.