Cadeau emmer

Leuk om te geven voor verjaardag, trouwen, Vader-, Moederdag of als bedankje. Mocht je een andere tekst of idee hebben of speciale wensen, neem dan contact met ons op.

Bier verdwijnt emmer

7,95
Bier verdwijnt waar [Naam] verschijnt! Met deze geweldige cadeau emmer feliciteer je iemand pas echt! Vul de emmer met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek, persoonlijk en bruikbaar cadeau. Handig met draagbeugel en geschikt voor iedere klus. De cadeau emmer wordt zonder inhoud geleverd.

Car Wash emmer

7,95
Alle auto poets spullen bij de hand in deze handige car wash emmer? Vul deze geweldige cadeau emmer met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek en persoonlijk cadeau. Handig met draagbeugel en geschikt voor iedere klus. De cadeau emmer wordt zonder inhoud geleverd.

Checklist emmer

7,95
Emmers zijn multifunctioneel te gebruiken! Bijvoorbeeld als melk-, plas-, poets- of kots emmer. Bepaal zelf de perfecte gelegenheid door het meegeleverde groene vinkje te plakken in het juiste checklist vakje. Vul de emmer met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek en persoonlijk cadeau. Handig met draagbeugel en geschikt voor iedere klus. De cadeau emmer wordt zonder inhoud geleverd.

Diva emmer

7,95
Ook diva's moeten poetsen! Alle schoonmaak spullen bij de hand in deze handige sop emmer? Vul de emmer met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek, persoonlijk en bruikbaar cadeau. Handig met draagbeugel en geschikt voor iedere (schoonmaak)klus. De cadeau emmer wordt zonder inhoud geleverd.

Emmer Super Juf/Meester

7,95
Met deze geweldige cadeau emmer spreek je je waardering uit voor een Super Juf of Meester en bedank je ze voor hun inzet.

Emmer vol waardering!

7,95
Met deze geweldige cadeau emmer spreek je je waardering uit voor bijvoorbeeld een collega of vriend en bedank je ze voor hun inzet. (Standaard wordt de emmer geleverd zoals getoond op de afbeelding waarbij de emmer gevuld is met producten. Overige voorbeeld afbeeldingen zijn op verzoek gemaakt in huisstijl en/of lettertype).

Fijne Feestdagen emmer

8,95
Vul deze geweldige Fijne Feestdagen cadeau emmer met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek en persoonlijk cadeau. Handig met draagbeugel en geschikt voor iedere klus. De cadeau emmer wordt zonder inhoud geleverd.

Fijne vakantie emmer

7,95
Met deze geweldige cadeau emmer wens je bijvoorbeeld een collega of vriend een hele fijne vakantie. Vul de emmer met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek en persoonlijk cadeau. Handig met draagbeugel en geschikt voor iedere klus. De cadeau emmer wordt zonder inhoud geleverd.