Sinterklaas kleding

Jij bent helemaal klaar voor 5 december met een bedrukt Sinterklaas kleding. Hoor wie klopt daar kinderen? Zijn jouw kids er al klaar voor? Verras ze met Sinterklaas kleding met de naam van het kindje. Een bijzonder cadeau om aan te trekken bij de intocht, als schoenverrassing of tijdens pakjesavond.

Sinterklaas – Shirt hulppietje

17,95
Jij bent helemaal klaar voor 5 december met een bedrukt Sinterklaas T-shirt Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas is alweer onderweg naar Nederland. Zijn jouw kids er al klaar voor? Verras ze met een bedrukt T-shirt met de naam van het kindje. Een bijzonder cadeau om aan te trekken bij de intocht, als schoenverrassing of tijdens pakjesavond. De shirtjes en rompertjes zijn gemaakt van 100% katoen en voelen luxe aan door de dikke kwaliteit. De shirtjes hebben drukknoopjes op de schouders en de rompertjes hebben een halslijn in envelopstijl, zodat deze makkelijk over het hoofdje aan en uit getrokken kunnen worden. Onze producten worden met de hand bedrukt en kunnen eventueel iets afwijken van de voorbeeld foto’s. Mooie babykleding wil je graag zo houden. Kies er daarom voor om de bedrukte kleding binnenstebuiten op maximaal 30 graden te wassen zonder wasverzachter en strijk de shirts aan de binnenzijde op een niet al te hoge temperatuur. Longsleeve Euro 17,95 0mnd 56 –3mnd 62 – 6mnd 68 – 9mnd 74 –12mnd 80 – 18mnd 86 – 24mnd 92 – 104/110   Alle artikelen worden speciaal voor jou met liefde gemaakt, om deze reden is de levertijd 3-4 (werk)dagen. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden teruggenomen.

Sinterklaas kleding – Romper

14,95
Jij bent helemaal klaar voor 5 december met een bedrukt Sinterklaas rompertje. Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas is alweer onderweg naar Nederland. Zijn jouw kids er al klaar voor? Verras ze met een bedrukt rompertje met de naam van het kindje. Een bijzonder cadeau om aan te trekken bij de intocht, als schoenverrassing of tijdens pakjesavond. De rompertjes zijn gemaakt van 100% katoen en voelen luxe aan door de dikke kwaliteit. De rompertjes hebben een halslijn in envelopstijl, zodat deze makkelijk over het hoofdje aan en uit getrokken kunnen worden. Onze producten worden met de hand bedrukt en kunnen eventueel iets afwijken van de voorbeeld foto’s. Mooie babykleding wil je graag zo houden. Kies er daarom voor om de bedrukte kleding binnenstebuiten op maximaal 30 graden te wassen zonder wasverzachter en strijk de shirts aan de binnenzijde op een niet al te hoge temperatuur. Alle artikelen worden speciaal voor jou met liefde gemaakt, om deze reden is de levertijd 3-4 (werk)dagen. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden teruggenomen. Romper lange mouw Euro 14,95 0mnd 56 –3mnd 62 – 6mnd 68 – 9mnd 74 –12mnd 80 – 18mnd 86 – 24mnd 92

Sinterklaas kleding – Slabber

9,95
Jij bent helemaal klaar voor 5 december met een bedrukt Sinterklaas Slabber Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas is alweer onderweg naar Nederland. Zijn jouw kids er al klaar voor? Verras ze met een bedrukte slabber met de naam van het kindje. Een bijzonder cadeau om aan te trekken bij de intocht, als schoenverrassing of tijdens pakjesavond. De slabbers zijn gemaakt van 100% katoen en voelen luxe aan door de dikke kwaliteit. Onze producten worden met de hand bedrukt en kunnen eventueel iets afwijken van de voorbeeld foto’s. Mooie babykleding wil je graag zo houden. Kies er daarom voor om de bedrukte kleding binnenstebuiten op maximaal 30 graden te wassen zonder wasverzachter en strijk de shirts aan de binnenzijde op een niet al te hoge temperatuur. Slabber Euro 9,95 One size Alle artikelen worden speciaal voor jou met liefde gemaakt, om deze reden is de levertijd 3-4 (werk)dagen. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden teruggenomen.

Sinterklaas kleding – Sweater

19,95
Jij bent helemaal klaar voor 5 december met een bedrukt Sinterklaas Sweater Hoor wie klopt daar kinderen? Sinterklaas is alweer onderweg naar Nederland. Zijn jouw kids er al klaar voor? Verras ze met een bedrukt Sweater met de naam van het kindje. Een bijzonder cadeau om aan te trekken bij de intocht, als schoenverrassing of tijdens pakjesavond.   De Sweater is gemaakt van 100% katoen en voelt luxe aan door de dikke kwaliteit. Onze producten worden met de hand bedrukt en kunnen eventueel iets afwijken van de voorbeeld foto’s.   Mooie babykleding wil je graag zo houden. Kies er daarom voor om de bedrukte kleding binnenstebuiten op maximaal 30 graden te wassen zonder wasverzachter en strijk de shirts aan de binnenzijde op een niet al te hoge temperatuur. Sweater Euro 19,95 0mnd 56 –3mnd 62 – 6mnd 68 – 9mnd 74 –12mnd 80 – 18mnd 86 – 24mnd 92 – 104/110   Alle artikelen worden speciaal voor jou met liefde gemaakt, om deze reden is de levertijd 3-4 (werk)dagen. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden teruggenomen.