Vader- & Moederdag

Op de tweede zondag van mei is het Moederdag en de derde zondag in juni is het Vaderdag. Laat jouw (schoon,- bonus) moeder en vader weten dat zij de liefste, leukste en grappigste zijn.

Hier wat tips voor een uniek Vader- en Moederdag cadeau, want zelf gemaakte en persoonlijke cadeautjes zijn natuurlijk het allerleukste! 

Zet je de datums alvast in je agenda?

Moederdag

12 mei 2024

0 days 00 hr 00 min 00 sc

Vaderdag

16 juni 2024

0 days 00 hr 00 min 00 sc

Bloemen voor mama

9,95
Kleur, verf of versier de bloemen speciaal voor (bonus)mama of oma. In het hart van de bloemen is plaats om echte (of nep) bloemen te steken. Ook leuk om iemand per post te verrassen! Wordt geleverd met handige standaard!

Gepersonaliseerde hamer

17,95
Sla de spijker op zijn kop en schenk een gepersonaliseerde hamer cadeau!

Houten keukenset

22,95
Met deze te gekke keukenset, laat je jouw oma, (schoon-, bonus-) moeder of vader weten hoe spatel gek je op haar bent!

Serveerplank De Beste

26,95
Maak van deze serveerplank het perfecte cadeau door het te laten personaliseren met een hobby of beroep. Creëer een unieke herinnering aan een bijzondere gelegenheid. Deze houten serveerplank is niet alleen praktisch voor het stijlvol serveren van tapas en borrelhapjes, maar is ook een mooie eyecatcher in je keuken. Een mooie natuurlijke decoratie met de schoonheid van een lasergravure. Geef in het invoerveld welke hobby of beroep op de houten snijplank mag komen te staan. Een logo op de plank? Dat kan! Kijk dan even bij maatwerk. Onderhoud: Van de vaatwasser is een houten snijplank geen fan. De plank wordt in een vaatwasser heel nat en heet gemaakt, vervolgens laten we hem snel afkoelen en opdrogen. Dat is vragen om scheuren. De houten plank kan dus niet in de vaatwasser en kun je het beste met de hand afwassen. Was de houten plank met licht warm water. Eventueel met een klein beetje zeep mits dit nodig is. Veeg de plank goed schoon en droog met een theedoek en laat deze rechtop drogen. Als de plank gereinigd is, kan de plank nog vochtig zijn. Het is dan belangrijk de plank op zijn kant op een platte ondergrond te laten drogen. Dit voorkomt kromtrekken. Planken kunnen kromtrekken als ze plat worden gelegd. Smeer de plank ook regelmatig in met een geurloze plantaardige olie om kromtrekken te voorkomen. Gebruik liever geen olijfolie, dit laat een plakkerig laagje achter. Mochten vlekken er niet meer uit kunnen kan de plank worden geschuurd en opnieuw behandeld worden met een plantaardige olie.
Selecteer opties Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Timmermansduimstok

12,95
Ga voor meetbaar resultaat en schenk je (schoon-, bonus-) vader of opa een duimstok met eigen tekst cadeau. Leuk voor de (on)handige doe-het-zelver of je favoriete klusser!

Timmermanspotlood

4,95
Het timmermanspotlood is geen gewoon potlood, het is het mooie met het praktische verbinden. Leuk voor de (on)handige doe-het-zelver of je favoriete klusser! De grafietstift is plat en daardoor harder. Timmermanspotloden worden gebruikt in de bouw om bijvoorbeeld hout of steen af te tekenen, maar ook bij klussen in huis zijn ze ideaal. Met zijn persoonlijke gravering valt hij goed op tussen het klusmateriaal. Het potlood is bij ontvangst ongeslepen.
Selecteer opties Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Tuingereedschap

12,95
Het perfecte tuingereedschap voor de man of vrouw met groene vingers!
Selecteer opties Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina