Geboortedecoratie

Alle geboortegegevens van jouw kindje staan op deze mooie houten geboorteslinger. Een prachtige eyecatcher in de kinderkamer en een mooie herinnering voor later.

Geboorteslinger

18,95
Geboorteslinger met naam en geboortegegevens Alle geboortegegevens van jouw kindje staan op deze mooie houten geboorteslinger. Een prachtige eyecatcher in de kinderkamer en een mooie herinnering voor later. Alle ingevulde gegevens worden exact overgenomen voor het ontwerp inclusief het gebruik van hoofdletters Cindysigns.nl werkt met duurzaam hout. Omdat hout een levend product is geweest, kunnen er kleine oneffenheden en kleurverschillen in zitten. Ook graveert ieder stukje hout weer anders, dus het kan zijn dat gravering nét iets anders uitkomt dan op de product foto's.  

Geboortevaandel

9,95
Geboortevaandel met naam en geboortegegevens Alle geboortegegevens van jouw kindje staan op deze mooie houten geboortevaandel. Een prachtige eyecatcher in de kinderkamer en een mooie herinnering voor later. Alle ingevulde gegevens worden exact overgenomen voor het ontwerp, inclusief het gebruik van hoofdletters Cindysigns.nl werkt met duurzaam hout. Omdat hout een levend product is geweest, kunnen er kleine oneffenheden en kleurverschillen in zitten. Ook graveert ieder stukje hout weer anders, dus het kan zijn dat gravering nét iets anders uitkomt dan op de product foto’s.