Kerst

Zorg voor wat kerst voorpret en Pimp je (oude) kerstballen met deze te gekke stickers. In een handomdraai maak jij van je oude kerstballen weer hippe ballen die helemaal van deze tijd zijn! Met onze kers kraslabels maak je cadeaus uitpakken op kerstavond nog spannender.

Kerstavond

Fijne Feestdagen emmer

7,95
Vul deze geweldige Fijne Feestdagen cadeau emmer met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek en persoonlijk cadeau. Handig met draagbeugel en geschikt voor iedere klus. De cadeau emmer wordt zonder inhoud geleverd.

Kerst kras cadeaulabels

0,757,50
In navolging van de Sinterklaas kras cadeau labels, nu ook een Kerst variant. Op kerstavond zijn kinderen vaak overenthousiast en zijn de cadeaus onder de boom snel verdeeld. Door de bovenlaag van de kerstman zijn baard weg te krassen, blijft het tot het laatst een verrassing voor wie het cadeau bedoeld is. De labels worden geleverd met een los krasbaardje, zodat je zelf de naam kunt schrijven en er de krassticker overheen kunt plakken. Per stuk €0,75 12 stuks voor €7,50

Kerst Roundie

12,9515,95
Gebruik deze leuke roundie/muurcirkel/wandcirkel/wooncirkel met de kerstman op zijn slee om tijdens de kerstperiode het huis nog sfeervoller te maken.

Kerst theelichthouder

6,9519,95
De dagen worden korter en de avonden worden langer, we steken de kaarsjes weer aan en zoeken binnen de gezelligheid op, dat lukt zeker met deze unieke Kerst theelichthouder (verkrijgbaar in 2 formaten Ø 18 cm en Ø 15 cm). Soms stel je jezelf de vraag: Is het wel licht geweest vandaag? Je gaat in ’t donker van huis en komt in ’t donker weer thuis. Omdat het doorlopend zo duister is brengt de kerst wat licht in de duisternis. Negeer de regen tegen de ruiten, sluit de grauwe wereld buiten. Doe je ogen nog niet dicht, maar geniet van dit sfeervolle licht. De theelichthouder is universeel en voor meerdere Cindysigns items te gebruiken.

Kerstbal met naam

9,95
Platte glazen kerstbal voorzien van naam en/of geboortedatum of jaartal. De kerstbal kan zelf naar eigen wens worden gevuld met bijvoorbeeld; veertjes, dennen takje, fake sneeuw, confetti, blauwe of roze muisjes, enzovoorts.

Pimp je kerstbal

4,95
Pimp je (oude) kerstballen met deze te gekke stickertjes. In een handomdraai maak jij van je oude kerstballen weer hippe ballen die helemaal van deze tijd zijn! Verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud. Mocht je de stickertjes nou heel graag in een ander kleurtje willen, valt dit natuurlijk altijd te bespreken. Er zitten 2 velletjes met stickertjes in een verpakking dit is genoeg om 4 of 5 grote kerstballen en zeker wel 8 kleine kerstballen te plakken (afhankelijk van de hoeveelheid je aanbrengt).