Kerst

Zorg voor wat kerst voorpret en Pimp je (oude) kerstballen met deze te gekke stickers. In een handomdraai maak jij van je oude kerstballen weer hippe ballen die helemaal van deze tijd zijn! Met onze kers kraslabels maak je cadeaus uitpakken op kerstavond nog spannender.

Kerstavond

0 days 00 hr 00 min 00 sc

Fijne Feestdagen emmer

8,95
Vul deze geweldige Fijne Feestdagen cadeau emmer met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek en persoonlijk cadeau. Handig met draagbeugel en geschikt voor iedere klus. De cadeau emmer wordt zonder inhoud geleverd.

Herdenkingshanger – Angel

8,95
Finding comfort having a part of you near! Een gepersonaliseerde hanger met naam en eventueel tekst. Door zelf een stukje stof van bijvoorbeeld een kledingstuk toe te voegen, een liefdevolle herinnering aan hen die helaas niet meer onder ons zijn. Deze prachtige herdenkingshanger kan worden gemaakt met elke naam die u wenst en de optie om een tekst toe te voegen tot een maximum van 45 tekens (tekst zal op de linker vleugel worden gegraveerd). Houd er rekening mee dat hoe meer tekens in uw personalisatie, hoe kleiner de tekst zal zijn. Zorg ervoor dat u 100% tevreden bent met de spelling van alle personalisatiegegevens, deze zullen exact worden gegraveerd zoals aangeleverd. Berken multiplex is niet weerbestendig, daarom is deze hanger niet geschikt voor buitenshuis. 

Herdenkingshanger – Butterflies appear

8,95
Butterflies appear when angels are near! Een gepersonaliseerde hanger met naam. Een liefdevolle herinnering aan hen die helaas niet meer onder ons zijn. Deze prachtige herdenkingshanger kan worden gemaakt met elke naam die u wenst. Zorg ervoor dat u 100% tevreden bent met de spelling van alle personalisatiegegevens, deze zullen exact worden gegraveerd zoals aangeleverd.  Berken multiplex is niet weerbestendig, daarom is deze hanger niet geschikt voor buitenshuis. 

Kerst kras cadeaulabels

0,757,50
In navolging van de Sinterklaas kras cadeau labels, nu ook een Kerst variant. Op kerstavond zijn kinderen vaak overenthousiast en zijn de cadeaus onder de boom snel verdeeld. Door de bovenlaag van de kerstman zijn baard weg te krassen, blijft het tot het laatst een verrassing voor wie het cadeau bedoeld is. De labels worden geleverd met een los krasbaardje, zodat je zelf de naam kunt schrijven en er de krassticker overheen kunt plakken. Per stuk €0,75 12 stuks voor €7,50

Kerst Roundie

12,9515,95
Gebruik deze leuke roundie/muurcirkel/wandcirkel/wooncirkel met de kerstman op zijn slee om tijdens de kerstperiode het huis nog sfeervoller te maken.

Kerst theelichthouder

6,9519,95
De dagen worden korter en de avonden worden langer, we steken de kaarsjes weer aan en zoeken binnen de gezelligheid op, dat lukt zeker met deze unieke Kerst theelichthouder (verkrijgbaar in 2 formaten Ø 18 cm en Ø 15 cm). Soms stel je jezelf de vraag: Is het wel licht geweest vandaag? Je gaat in ’t donker van huis en komt in ’t donker weer thuis. Omdat het doorlopend zo duister is brengt de kerst wat licht in de duisternis. Negeer de regen tegen de ruiten, sluit de grauwe wereld buiten. Doe je ogen nog niet dicht, maar geniet van dit sfeervolle licht. De theelichthouder is universeel en voor meerdere Cindysigns items te gebruiken.

Kerstbal – Heaven

9,95
Een bijzondere kerstbal voor een geliefde die we moeten missen tijdens de feestdagen. Een mooie herinnering, iedere kerst weer. “Because someone we love is in Heaven there’s a little bit of Heaven in our home” Geef deze mooie hanger cadeau aan iemand die een dierbare verloren is, of hang hem zelf op een mooi plekje in de boom. De spiegel zorgt voor een heel mooi effect. Spiegelend acryl is eenzijdig gekleurd. Dit betekent dat de achterzijde van de kerstbal wit of grijs zal zijn.

Kerstbal Hedels Carillon

7,95
Je verbonden voelen met de plek die voor jou bijzonder is! Een kerstbal met daarin het Hedelse icoon “het carillon”.  De metershoge klokkenstoel tegenover de parkeerplaats van het winkelcentrum aan de Voorstraat. Een mooie natuurlijke decoratie met de schoonheid van een lasergravure. Het perfecte cadeau voor de echte Hèlse!! Maakt het setje compleet door de Hedelse brug toe te voegen.