Houten kratje

Grenen kratje dat leuk staat als presentatie en tevens ideaal is om spulletjes in te bewaren. Vul de kratje met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek en persoonlijk cadeau.

Easter Delivery

28,95
Met dit deze speciale Easter Delivery haal je de lente in huis! Vul het houten kratje met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek en persoonlijk cadeau. De lasermachine zorgt ervoor dat het natuurlijke karakter van het hout wordt behouden, terwijl en het ontwerp erg scherp zichtbaar zal zijn. Het logo of de tekst blijft in vergelijking met bedrukking veel langer zichtbaar en is daardoor een zeer duurzame keuze. Het kratje wordt zonder inhoud geleverd. Indien dit product moet worden verzonden, dient men deze gemakkelijk zelf te monteren met behulp van de stap-voor-stap handleiding.

Kratje vol waardering!

28,95
Met dit geweldige kratje spreek je je waardering uit voor bijvoorbeeld een collega of vriend en bedank je ze voor hun inzet. Vul het houten kratje met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek en persoonlijk cadeau. De lasermachine zorgt ervoor dat het natuurlijke karakter van het hout wordt behouden, terwijl en het ontwerp erg scherp zichtbaar zal zijn. Het logo of de tekst blijft in vergelijking met bedrukking veel langer zichtbaar en is daardoor een zeer duurzame keuze. Indien dit product moet worden verzonden, dient men deze gemakkelijk zelf te monteren met behulp van de stap-voor-stap handleiding.