Zwangerschap & geboorte

Speciale en bijzondere zwangerschaps- en kraamcadeautjes, gepersonaliseerd met naam en geboortegegevens. Indien mogelijk in de stijl van het geboortekaartje.

Geboorteslinger

18,95

Geboorteslinger met naam en geboortegegevens

Alle geboortegegevens van jouw kindje staan op deze mooie houten geboorteslinger. Een prachtige eyecatcher in de kinderkamer en een mooie herinnering voor later. Euro 18,95 Goed om te weten: De cirkels hebben een doorsnede van 12cm Berken multiplex 3mm Eventueel ook horizontaal te bestellen Alle ingevulde gegevens worden exact overgenomen voor het ontwerp inclusief het gebruik van hoofdletters Cindysigns.nl werkt met duurzaam hout. Omdat hout een levend product is geweest, kunnen er kleine oneffenheden en kleurverschillen in zitten. Ook graveert ieder stukje hout weer anders, dus het kan zijn dat gravering nét iets anders uitkomt dan op de productfoto's.  

Geboortestoeltje

49,95
♡ UNIEK GEBOORTE-/KINDERSTOELTJE MET LASER GRAVERING ♡   Met dit super originele en stijlvolle geboortestoeltje heb je het perfecte geboortecadeau gevonden om kersverse ouders mee te verrassen. Omdat ouders een geboortekaartje met heel veel zorg uitkiezen, is dit geboortestoeltje met een laser gravering van het kaartje een gegarandeerd succes en een blijvende herinnering aan de geboorte!   Natuurlijk zijn andere afbeeldingen, logo, alleen een naam of tekst ook mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden. Let op! Alles wordt overgenomen zoals ingevoerd, dus ook hoofdletters.