Zwangerschap & geboorte

Speciale en bijzondere zwangerschaps- en kraamcadeautjes, gepersonaliseerd met naam en geboortegegevens. Indien mogelijk in de stijl van het geboortekaartje.

Geboorteslinger

18,95
Geboorteslinger met naam en geboortegegevens Alle geboortegegevens van jouw kindje staan op deze mooie houten geboorteslinger. Een prachtige eyecatcher in de kinderkamer en een mooie herinnering voor later. Alle ingevulde gegevens worden exact overgenomen voor het ontwerp inclusief het gebruik van hoofdletters Cindysigns.nl werkt met duurzaam hout. Omdat hout een levend product is geweest, kunnen er kleine oneffenheden en kleurverschillen in zitten. Ook graveert ieder stukje hout weer anders, dus het kan zijn dat gravering nét iets anders uitkomt dan op de product foto's.  

Geboortestoeltje met gravering

62,95
Uniek geboorte-/kinderstoeltje met lasergravering Met dit super originele en stijlvolle geboortestoeltje heb je het perfecte kraam cadeau gevonden om kersverse ouders te verrassen. Omdat ouders een geboortekaartje met heel veel liefde en zorg uitkiezen, is dit geboortestoeltje met een laser gravering van het geboortekaartje een gegarandeerd succes en een blijvende herinnering aan de geboorte! Door de neutrale kleur past hij ook nog eens in ieder interieur (alleen in het wit verkrijgbaar). Natuurlijk zijn andere afbeeldingen, logo, alleen een naam of tekst ook mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden. Bekijk hier meer voorbeelden. Indien dit product moet worden verzonden, dient men deze gemakkelijk zelf te monteren met behulp van de stap-voor-stap handleiding. Let op! Alles wordt overgenomen zoals ingevoerd, dus ook hoofdletters. 

Geboortevaandel

9,95
Geboortevaandel met naam en geboortegegevens Alle geboortegegevens van jouw kindje staan op deze mooie houten geboortevaandel. Een prachtige eyecatcher in de kinderkamer en een mooie herinnering voor later. Alle ingevulde gegevens worden exact overgenomen voor het ontwerp, inclusief het gebruik van hoofdletters Cindysigns.nl werkt met duurzaam hout. Omdat hout een levend product is geweest, kunnen er kleine oneffenheden en kleurverschillen in zitten. Ook graveert ieder stukje hout weer anders, dus het kan zijn dat gravering nét iets anders uitkomt dan op de product foto’s.

Memorybox

42,95
Memorybox Met jou wil ik herinneringen sparen! Het leven is een verzameling van herinneringen. Alle momenten die je hebt vastgelegd, de eerste kleertjes, echo’s, knutsels of andere bijzondere herinneringen kunnen allemaal in deze gepersonaliseerde houten opbergkist met klepdeksel. Natuurlijk kun je er ook andere dingen in bewaren. De kist heeft een deksel met scharnieren en een lint, zodat hij ook mooi open kan blijven staan. Deze mooie opbergkist naar aanleiding van het geboortekaartje staat prachtig in de kamer van je kindje, maar is natuurlijk ook geweldig als (kraam)cadeau! Andere afbeeldingen, logo, alleen een naam of tekst is ook mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden. Bekijk hier meer voorbeelden. Let op! Alles wordt overgenomen zoals ingevoerd, dus ook hoofdletters. 

Tandendoosje

8,95
Rond de leeftijd van 6 jaar worden de melktandjes van kinderen gewisseld en komen er groter mensen tanden voor in de plaats. Het is een mooie herinnering om de melktandjes te verzamelen in een gepersonaliseerd doosje. Vul eenvoudig je eigen tekst, naam of datum in en wij graveren het voor je op het tandendoosje. Zo wordt het bewaardoosje extra persoonlijk en waardevol, een tijdloos en uniek cadeau. Tip: Bestel ze als set van 2 voor tandjes en eerste haarlokje. Goed om te weten:
  • Dit product past (uit elkaar) door de brievenbus
  • Het houten doosje heeft een ronde schroefdeksel
Dit is een natuurproduct dus de kleur en print kan afwijken van de foto’s op de website en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend.