Pasen

Hop hop hop voor je het weet is het weer Pasen! Tijd om eieren te verstoppen in de tuin en het huis te versieren met paasdecoratie.

Speciaal voor jou hebben wij de leukste paas items geselecteerd! Zo wordt de paasbrunch op Eerste Paasdag of Tweede Paasdag extra leuk. Huppel gerust eens rond en bekijk de tofste items.

Easter Delivery

28,95
Met dit deze speciale Easter Delivery haal je de lente in huis! Vul het houten kratje met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek en persoonlijk cadeau. De lasermachine zorgt ervoor dat het natuurlijke karakter van het hout wordt behouden, terwijl en het ontwerp erg scherp zichtbaar zal zijn. Het logo of de tekst blijft in vergelijking met bedrukking veel langer zichtbaar en is daardoor een zeer duurzame keuze. Het kratje wordt zonder inhoud geleverd. Indien dit product moet worden verzonden, dient men deze gemakkelijk zelf te monteren met behulp van de stap-voor-stap handleiding.

Paashanger bunny

5,95
Maak jouw paastak nog leuker met deze mooie gepersonaliseerde paashanger! Ook super leuk om cadeau te geven, zo maak je je cadeau nog persoonlijker. De paashanger in de vorm van een paashaas (afm. 10,5x6cm) en wordt gepersonaliseerd met de door jouw gekozen naam.

Paashanger chicken

5,95
Maak jouw paastak nog leuker met deze mooie gepersonaliseerde paashanger! Ook super leuk om cadeau te geven, zo maak je je cadeau nog persoonlijker. De paashanger in de vorm van een paaskuiken wordt gepersonaliseerd met de door jouw gekozen naam.