WOOCOMMERCE

RECENT PRODUCTS

Display recent products using Elementor

Cadeauzak (katoen) Sinterklaas | Streepjescode

15,95
Heb jij het sinterklaasjournaal gezien? De pieten gaan met hun tijd mee en gebruiken cadeauzakken met streepjescode, super handig! Deze gepersonaliseerde cadeauzak voor pakjesavond is van hoogwaardig katoen en mega stevig. Hier passen genoeg cadeautjes in voor de aller liefste kinderen. De katoenen cadeauzak heeft een handig sluitkoord en een wit/beige uiterlijk met zwarte opdruk. Geef in het tekstvak door welke straatnaam, naam(en) of familienaam wij op de zak mogen plaatsen, wil je hier "familie" voor, schrijf dit dan ook in het tekstvak. Liever een ouderwetse jute zak van sinterklaas? Dat kan, die shop je hier.

Cadeauzak (jute) Sinterklaas | Streepjescode

17,95
Onee, chaos op de Pakjesboot! Alle cadeautjes zitten verpakt in een zak mét streepjescode! Hoe zorgen we er voor dat de juiste cadeautjes bij het juiste adres bezorgd worden? Help de pieten door middel van een Cadeauzak (jute) Sinterklaas | streepjescode, naam en adres. Deze gepersonaliseerde cadeauzak voor pakjesavond is van fijn geweven jute, met subtiele afwerking van de beste kwaliteit. Hier passen genoeg cadeautjes in voor de aller liefste kinderen. De katoenen cadeauzak heeft een handig sluitkoord en een wit/beige uiterlijk met zwarte opdruk. Geef in het tekstvak door welke straatnaam, naam(en) of familienaam wij op de zak mogen plaatsen, wil je hier “familie” voor, schrijf dit dan ook in het tekstvak. Liever een katoenen zak van sinterklaas? Dat kan, die shop je hier.

Jute pepernotenzakje met streepjescode

4,95
Onee, chaos op de Pakjesboot! Alle cadeautjes zitten verpakt in een zak mét streepjescode! Hoe zorgen we er voor dat de juiste cadeautjes bij het juiste adres bezorgd worden? Help de pieten door middel van een Sinterklaas zakje met streepjescode, naam en adres. Dit jaar geen jaszakken vol kruimels, maar een handig gepersonaliseerd pepernotenzakje. Wij hebben gekozen voor de jutelook variant zodat de "jute lucht" achterwege blijft en pepernoten ook naar pepernoten blijven smaken! Met het touwtje trek je dit jutezakje dicht, zodat je de pepernoten niet verliest. De zakjes zijn gevoerd met een dun vlieslaagje en dus redelijk dicht (Afmeting 15 x 20 cm).

Herdenkingshanger – Butterflies appear

8,95
Butterflies appear when angels are near! Een gepersonaliseerde hanger met naam. Een liefdevolle herinnering aan hen die helaas niet meer onder ons zijn. Deze prachtige herdenkingshanger kan worden gemaakt met elke naam die u wenst. Zorg ervoor dat u 100% tevreden bent met de spelling van alle personalisatiegegevens, deze zullen exact worden gegraveerd zoals aangeleverd.  Berken multiplex is niet weerbestendig, daarom is deze hanger niet geschikt voor buitenshuis. 

Herdenkingshanger – Butterflies appear

8,95
Butterflies appear when angels are near! Een gepersonaliseerde hanger met naam. Een liefdevolle herinnering aan hen die helaas niet meer onder ons zijn. Deze prachtige herdenkingshanger kan worden gemaakt met elke naam die u wenst. Zorg ervoor dat u 100% tevreden bent met de spelling van alle personalisatiegegevens, deze zullen exact worden gegraveerd zoals aangeleverd.  Berken multiplex is niet weerbestendig, daarom is deze hanger niet geschikt voor buitenshuis. 

Herdenkingshanger – Angel

8,95
Finding comfort having a part of you near! Een gepersonaliseerde hanger met naam en eventueel tekst. Door zelf een stukje stof van bijvoorbeeld een kledingstuk toe te voegen, een liefdevolle herinnering aan hen die helaas niet meer onder ons zijn. Deze prachtige herdenkingshanger kan worden gemaakt met elke naam die u wenst en de optie om een tekst toe te voegen tot een maximum van 45 tekens (tekst zal op de linker vleugel worden gegraveerd). Houd er rekening mee dat hoe meer tekens in uw personalisatie, hoe kleiner de tekst zal zijn. Zorg ervoor dat u 100% tevreden bent met de spelling van alle personalisatiegegevens, deze zullen exact worden gegraveerd zoals aangeleverd. Berken multiplex is niet weerbestendig, daarom is deze hanger niet geschikt voor buitenshuis. 

Herdenkingshanger – Angel

8,95
Finding comfort having a part of you near! Een gepersonaliseerde hanger met naam en eventueel tekst. Door tevens een stukje stof van een kledingstuk van de overledenen toe te voegen, heeft u een liefdevolle herinnering aan hen die helaas niet meer onder ons zijn. Deze prachtige herdenkingshanger kan worden gemaakt met elke naam die u wenst en de optie om een tekst toe te voegen tot een maximum van 45 tekens. Houd er rekening mee dat hoe meer tekens in uw personalisatie, hoe kleiner de tekst zal zijn. De tekst zal op de linker vleugel worden gegraveerd.  Indien u ervoor kiest om geen tekst toe te voegen, zullen beide vleugels worden open gewerkt (zoals het voorbeeld van "Arianne"). Zorg ervoor dat u 100% tevreden bent met de spelling van alle personalisatiegegevens, deze zullen exact worden gegraveerd zoals aangeleverd.  Berken multiplex is niet weerbestendig, daarom is deze hanger niet geschikt voor buitenshuis. 

Wijnfles borrelplank

28,95
Maak van deze borrelplank het perfecte cadeau door het te laten graveren met een "persoonlijk etiket". Creëer een unieke herinnering aan een bijzondere gelegenheid. Maak er een compleet pakket van samen met een wijnfles voorzien van etiket of wijnglas met naam! Elke borrel start goed als je deze unieke plank serveert met de lekkerste hapjes. De plank is eenvoudig te dragen door het handvat dat direct de hals van de fles vormt. Als je de plank niet gebruikt blijft deze plank een echte eye-catcher door hem een mooi plekje te geven in de keuken. Een mooie natuurlijke decoratie met de schoonheid van een lasergravure. Premium Quality! Geef in de invoervelden door wat er precies op de houten snijplank mag komen te staan. Wanneer niets wordt ingevuld, zal deze leeg worden gelaten. Liever een logo op de plank? Dat kan! Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Onderhoud: Van de vaatwasser is een houten snijplank geen fan. De plank wordt in een vaatwasser heel nat en heet gemaakt, vervolgens laten we hem snel afkoelen en opdrogen. Dat is vragen om scheuren. De houten plank kan dus niet in de vaatwasser en kun je het beste met de hand afwassen. Was de houten plank met licht warm water. Eventueel met een klein beetje zeep mits dit nodig is. Veeg de plank goed schoon en droog met een theedoek en laat deze rechtop drogen. Als de plank gereinigd is, kan de plank nog vochtig zijn. Het is dan belangrijk de plank op zijn kant op een platte ondergrond te laten drogen. Dit voorkomt kromtrekken. Planken kunnen kromtrekken als ze plat worden gelegd. Smeer de plank ook regelmatig in met een geurloze plantaardige olie om kromtrekken te voorkomen. Gebruik liever geen olijfolie, dit laat een plakkerig laagje achter. Mochten vlekken er niet meer uit kunnen kan de plank worden geschuurd en opnieuw behandeld worden met een plantaardige olie.

Plakbandhouder met naam

9,95
Plakbandhouders hebben op school nogal eens de neiging om zomaar te verdwijnen, maar gepersonaliseerd met de naam van juf of meester zal hij nooit meer kwijt raken! Geschikt voor plakband met een maximale breedte van 2 cm. Wordt geleverd inclusief één rolletje plakband, zodat het direct gebruikt kan worden. Wij graveren de tekst op 1 zijde van deze plakbandhouder.