WOOCOMMERCE

RECENT PRODUCTS

Display recent products using Elementor

Tuinemmer

7,95
Met deze gepersonaliseerde tuinemmer heb je het perfecte cadeau voor de man of vrouw die graag met de handen in de aarde wroet!

Kut tegeltje

12,50
Ben je eindelijk jarig, krijg je zo'n kut tegeltje! Op onze tegeltjes vind je verschillende quotes of tekeningen. Welk tegeltje spreekt jou het meeste aan?
Selecteer opties Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Hang in there

12,50
Hang in there! Op onze tegeltjes vind je verschillende quotes of tekeningen. Welk tegeltje spreekt jou het meeste aan?
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Home is where the bra comes off

12,50
Home is where the bra comes off! Op onze tegeltjes vind je verschillende quotes of tekeningen. Welk tegeltje spreekt jou het meeste aan?
Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Diva emmer

7,95
Ook diva's moeten poetsen! Alle schoonmaak spullen bij de hand in deze handige sop emmer? Vul de emmer met iets leuks of lekkers en je hebt een uniek, persoonlijk en bruikbaar cadeau. Handig met draagbeugel en geschikt voor iedere (schoonmaak)klus. De cadeau emmer wordt zonder inhoud geleverd.

Sinterklaas caketopper stoomboot

12,95
ZIE GINDS KOMT DE STOOMBOOT Het Sinterklaasfeest is een heerlijk feest waarbij snoep, taart of cake niet mag ontbreken. En voor die taart of cake is er deze leuke Sinterklaas stoomboot caketopper om het nog feestelijker te maken! Op de plaats van 'Zie ginds komt de stoomboot' kan uw eigen naam of tekst worden gegraveerd. Wij kunnen je helaas niet helpen met de smaak, maar wel met het uiterlijk! Een mooie taarttopper maakt je taart uniek en geeft een extra ’wow’ effect. De taarttoppers zijn gemakkelijk in de taart te prikken en eenvoudig schoon te maken voor een volgende verjaardag of feest.

Voetstap Piet

13,50
Houten stencils met voetafdruk van Sinterklaas. Maak een spoor van een aantal "modderige" voetstappen richting de cadeautjes of bij de deur. Gebruik zwart zand, losse koffie, cacaopoeder (met een zeefje) of poedersuiker voor een realistisch (sneeuw) effect. Na gebruik zijn de mallen eenvoudig schoon te maken, om keer op te keer te gebruiken. Ook te verkrijgen in een voetafdruk van Sinterklaas

Deze set bevat 2 mallen (een linker en rechter voetstap).

Voetstap Sinterklaas

13,50
Houten stencils met voetafdruk van Sinterklaas. Maak een spoor van een aantal "modderige" voetstappen richting de cadeautjes of bij de deur. Gebruik zwart zand, losse koffie, cacaopoeder (met een zeefje) of poedersuiker voor een realistisch (sneeuw) effect. Na gebruik zijn de mallen eenvoudig schoon te maken, om keer op te keer te gebruiken. Ook te verkrijgen in een voetafdruk van Piet.

Deze set bevat 2 mallen (een linker en rechter voetstap).

Geboorteklok

44,95
Houten klok met gravering naar aanleiding van het geboortekaartje, leuk om cadeau te geven als kraam cadeau. Deze prachtige klok is een eyecatcher op elke babykamer!